Preview Mode Links will not work in preview mode

Amazon Podcasten - med Jens & Co

Jan 12, 2024

 I dagens episode besvarer vi det ofte stillede spørgsmål: Hvad er forskellen på Amazon Vendor og Amazon FBA? Hvis du har undret dig over dette, er dette afsnit afgørende for dig.

Jens udforsker de afgørende forskelle mellem de to salgsmodeller og deler indsigt i fordelene og faldgruberne ved hver af dem.

Få...


Jan 12, 2024

I dagens episode udforsker vi 5 kraftfulde tips, der kan hjælpe dig med at øge dit salg på Amazon.

Amazon's verden er fyldt med muligheder for at sælge produkter, og Jens deler sine bedste strategier til at optimere din ydeevne på verdens største markedsplads. 

Uanset om du er nybegynder eller erfaren sælger, vil...


Jan 11, 2024

 I dagens episode går vi i dybden med de tre typiske fejl, som folk begår på Amazon, og som forhindrer dem i at opnå salgssucces.

Hvis du ønsker at undgå disse faldgruber og i stedet ønsker at få succes på Amazon, så er denne episode afgørende for dig.

Lyt med, få indsigt og tag skridtet mod en...


Jan 10, 2024

I dagens afsnit dykker vi ned i de 3 uundværlige værktøjer, som Amazon-teamet hos WeMarket bruger hver eneste dag for at hjælpe deres kunder med at opnå succes på Amazon.

Lær om disse afgørende tools, og få indsigt i, hvordan de kan styrke din e-handelsstrategi på verdens største online markedsplads. Gå ikke...


Jan 10, 2024

Når du skal i gang på Amazon, er der ét stort spørgsmål, der melder sig hos alle: Hvad koster det at sælge på Amazon? 

Det er et sindssygt spændende emne, som Jens og hans kollega Morten i denne episode vil tale om, så du kan være så godt klædt på som muligt til at sælge på Amazon.