Preview Mode Links will not work in preview mode

Älska varje mil

Oct 7, 2022

I säsongens sista avsnitt är det programledaren Tom Bertling som intervjuas av Fredrik Bjerngren och Charlie Ekenheim från AD Butik & Bilverkstad. Hur ambitiösa är Toms egna bilbyggen? Kan han ens svetsa? Och varför körde han en gång runt i något som såg ut som en japansk ambulans?

Gör som Tom, Fredrik och...


Sep 23, 2022

Lukas Sundahl är den ende som har vunnit Porsche Carrera Cup Scandinavia fyra år i rad. Med hjälp av AD Butik & Bilverkstad och stöd från hela familjen satsar han nu mot framtiden. Men hur kombinerar Lukas det med att köra hjullastare på nätterna?
Gör som Tom, Fredrik och Lukas och älska varje mil! Vi på...


Sep 9, 2022

Kalle, som egentligen heter något annat, jobbar med polisens fordon i Stockholm. Äntligen fick Tom chansen att ta reda på varför svenska polisbilar saknar "grille guards" och hur stort problem utspillt kaffe egentligen är.

Gör som Tom, Fredrik och Kalle och älska varje mil! Vi på AD Butik & Bilverkstad...


Aug 26, 2022

Bilentusiasten Linus Anderberg har hittat drömjobbet. Han åker runt i världen för att hitta det perfekta motorljudet till dataspel och Hollywoodfilmer.
Gör som Tom, Fredrik och Linus och älska varje mil! Vi på AD Butik & Bilverkstad hjälper dig till ett bekymmersfritt bilägande - oavsett om du kör Lada eller...


Aug 12, 2022

Kalle Moraeus är mest känd som programledare och musiker. Men han är också väldigt bilintresserad. Tom hälsade på i garaget i Orsa för att prata om nostalgi, att lära sig via YouTube och vad som hände när Kalle tog Corvetten till tv-inspelningen av "Biggest loser VIP".

Gör som Kalle, Tom och Fredrik och...