Preview Mode Links will not work in preview mode

Älska varje mil

Jun 10, 2022

När Kaiser Hussein som tonåring kom till Sverige från Somalia kunde han ingenting om bilar. I dag driver han en bilverkstad i Kristinehamn och är ett av AD Butik & Bilverkstads ansikten utåt. Vägen till framgång har gått via personlig service.

Gör som Kaiser, Tom och Fredrik och älska varje mil! Vi på...


May 27, 2022

Sanna Sjö tyckte inte att hon kunde något om bilar. Men upptäckte att hon älskade fordonsbranschen. I dag är hon affärscoach på Bilam i Syd och stöttar deras butiker. Så hur ger man kunderna bästa service? Varför ställer de så många frågor om hållbarhet? Och hur kommer framtidens butiker att se ut?
Gör...


May 13, 2022

Johan Eriksson är en av Sveriges, om inte världens, absolut främsta bilbyggare som har rönt framgångar i hela världen. I detta avsnitt hälsar Tom på i garaget i Mora för att höra Johan berätta hur han bygger sina bilar. 

Gör som Johan, Tom och Fredrik och älska varje mil! Vi på AD Butik & Bilverkstad...


Apr 29, 2022

Daniel "Padde" Lindstedt är projektledare för Bilsport Performance & Custom Motor Show, som nyligen lockade nära 85 000 besökare till Elmia. Tom och Fredrik är på plats för att fråga Daniel hur han får allt att funka, vad som står på stjärnornas kravlistor och hur framtidens bilmässor kommer att se ut.

Gör...


Apr 13, 2022

Isabelle Andersson är utbildad bilmekaniker, jobbar med försäljning i fordonsbranschen och kör Time Attack på fritiden. Tröttnar hon aldrig på bilar? Hur ska fler kvinnor lockas till fordonsbranschen och motorsporten?

Gör som Isabelle, Tom och Fredrik och älska varje mil! Vi på AD Butik & Bilverkstad hjälper...