Preview Mode Links will not work in preview mode

Barnas Bibelpod

Sep 29, 2023

Jakob, Hanna og Kristin har noen ideer på hvordan de skal få Tobben hjem, men når Tobben begynner å leke reporter klikker det for Jakob. Kan ikke Tobben ta noe seriøst? De lytter til Paulus og Lukas, og prøver å finne den riktige løsningen. Hanna får en tanke og løper hjem.


Sep 21, 2023

Jakob, Hanna og Kristin får kontakt med Lukas. Han forteller om en spennende misjonsreise til Filippi han hadde vært med på sammen med Paulus og en som het Silas. I Filippi ble Paulus og Silas kastet i fengsel fordi de forkynte evangeliet. Mens de satt i fengselet begynte de å synge lovsanger, og da skjedde det...


Sep 15, 2023

Paulus kommer tilbake fra familien til Rode. Kommer han alene? Hjalp det å gi Paulus et kjennetegn han kunne se etter? Å være venner hele tiden er vanskelig. Noen ganger er man uenig og det er lett å havne i en krangel. Det vet Paulus. Likevel gir han Hanna og Jakob et råd om å bli venn med Tobben.


Sep 8, 2023

Tobben har forsvunnet og Jakob, Hanna og Kristin kontakter Paulus og spør om han har sett ham. Paulus sier at han dessverre ikke har sett Tobben, men han forteller om en familie som han har møtt. De har blant annet en lyshåret gutt. Kan det være Tobben?