Preview Mode Links will not work in preview mode

Jeg hører hvad du siger

Feb 23, 2023

"Kom med på en spændende rejse" står der i flæng på jobopslag, der skal lokke nye medarbejdere ind i virksomheder og organisationer. Og når lederen står på ølkassen og beskriver virksomhedens udvikling, er det også næsten umuligt at komme uden om rejsemetaforen.

Problemet er bare, at "være på en rejse" er...


Feb 16, 2023

Du skal være en robust medarbejder! For dem er der stor efterspørgsel efter på moderne arbejdspladser - og altså ikke kun i militæret.

Men hvorfor skal vi være robuste, når vi går på arbejde? Er det virksomheders måde at drive rovdrift på medarbejdere? Er det kun for folk, der arbejder i et toksisk eller et...


Feb 9, 2023

Hvad er en 'must win battle' egentlig og hvorfor er vi blevet så trætte af udtrykket, at det er røget ind på en 6. plads på Djøfs liste over de værste kontorklichéer og hadeord på arbejdspladsen?

Hvordan kan man motivere medarbejdere uden at bruge krigsmetaforer? Og hvad sker der, hvis medarbejdere konstant er...


Feb 2, 2023

På et tidspunkt begyndte vi at sige 'udfordringer' i stedet for 'problemer', men hvorfor egentlig? Hvad får lederen ud af at omdøbe problemer til udfordringer? Og hvad betyder det for medarbejdernes mulighed for at løse dem? Det taler vært Mathilde Anhøj med Rasmus Willig, sociolog, forfatter og ekspert i psykisk...