Preview Mode Links will not work in preview mode

No Beta

Jun 28, 2023

Glædelig Pride Month til alle på denne strålende 54-årsdag for Stonewall optøjerne. Vi kan desværre ikke love nær så stort et riot, men lyt alligevel med når vi får vendt hvorfor fanfiction er et Godt Queer Space, og hvad et har betydet for os. OG VERDEN!


Apr 26, 2023

Vi er tilbage og snakker om ejerskab, plagiering, chat gpt og Cassandra Claire. Hvem må skrive fanfiction og hvorfor? Er al den pearl clutching overhovedet nødvendig? (Svaret vil overraske dig!) Og er det enden på menneskelig kreativitet? Lyt med og bliv klogere på denne mærkværdige verden af fanfiception!

 


Feb 22, 2023

Lyt med når Robin og Sanna læser højt fra deres første fanfics, "dingler" rundt i filosofi, dans, shipnavne og Brideshead Revisited, og hør hvordan alle veje (fics) fører til Destiel. Der er også fif til at overleve folkeskolens udfordringer gennem åbne auditions. Go' lytter! 


Jan 15, 2023

Mød værterne Robin, Sanna og de to plotbunnies i dette allerførste afsnit af vores nye podcast om fanfiction. Vi introducerer os selv, snakker lidt løst og fast om vores holdninger og erfaringer, og deler fanfic origin stories. Go' lytter!