Preview Mode Links will not work in preview mode

Varje samtal räknas

Dec 21, 2022

Lyssna på det här angelägna avsnittet inför jul, där vi pratar om vad ofrivillig ensamhet kan göra med både psyke och kropp. Psykolog Anna Bennich tipsar om några verktyg för den som känner sig ensam. Och om du har ork och möjlighet, hör av dig till någon som skulle behöva din omtanke.


Dec 7, 2022

Hur klarar man livet med två funkisbarn? I det här avsnittet pratar vi med Lisa, mamma till Kalle och Pelle som bägge har olika funktionsnedsättingar. Lisa delar här med sig av både glädjen, sorgen och oron för framtiden.

Funkismorsorna görs av Lisa tillsammans med vännerna Petra Johansson och Anna Eriksson....


Nov 22, 2022

I det här avsnittet pratar Lolo och Jocke med influencern och medieprofilen Henrik Wahlström om hur hans diagnos har påverkat livet. Varför dröjde han så länge med att berätta om det och vilka reaktioner har han mött? Och på vilket sätt kan han underlätta vardagen som bipolär?

Följ Henrik på Instagram:


Nov 2, 2022

Avsnittet där vi pratar om hur det kan vara att ha adhd och vilka utmaningar det kan innebära för ens yrkesliv. Medverkar förutom Lolo och Jocke gör Martina Nelson, psykolog och författare till boken "Adhd på jobbet" och Alf Söderberg som fick sin adhd-diagnos som vuxen. Lyssna på ett avsnitt som berör,...


Oct 7, 2022

I det här avsnittet pratar vi om hur det är att vara volontär på Mind. Vi har bjudit in Åse, en av våra mest erfarna volontärer och hör hur hon ser på dom svåra samtalen. Vad kan man förbereda sig på? Programleder gör som vanligt Lolo och Jocke.

Bli volontär på Mind! Läs mer...