Preview Mode Links will not work in preview mode

I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på.

Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport.

Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance.

Dec 28, 2022

Magnus "Jycken" Cedenblad bytte UFC-karriären till att ta livet i en ny riktning. Som utbildad KBT-terapeut är hans avsikt att hjälpa människor mot bättre välmående och relation till sig själva.

Tillsammans med coachen Pischa har han också "En Tyngre Podd" som handlar om övervikt. Ett växande problem i vårt...


Dec 21, 2022

Valter Chrintz slog igenom i landslaget vid EM 2020, var med och tog VM-silver 2021 och blev folkkär tack vare den avgörande straffen i en måstematch mot Norge vid EM 2022 där Sverige sedan tog guld.

Kantspelaren Chrintz skadade nyligen korsbandet och 22-åringen missar därmed VM på hemmaplan i januari. Valter...


Dec 14, 2022

Kim Martin Hasson utsågs under Tidernas Hockeygala till Tidernas målvakt och mottog även priset som Tidernas svenska ishockeyspelare: "Under hela sin karriär tillhörde Kim Martin Hasson världstoppen på sin position, tack vare nerver av stål, bländande teknik och stor vinnarskalle."

Kim slog igenom som 15-åring...


Dec 7, 2022

Den lätta tungviktaren Oscar Ahlin har ett matchresultat på 23-2, med hela 20 vinster på knockout. Stockholmsboxaren är IBO:s interkontinentala mästare och har tio raka proffssegrar.

Knockoutkungen berättar om sin decennielånga karriär där han både fått möjlighet att styra allt själv, men också fått dra...


Dec 1, 2022

En av våra mest explosiva baskettalanger gästar podden. Hör om resan för Melwin Pantzar från innebandyn i Märsta till proffsbasketen i Valladolid, och till den självskrivna rollen i landslaget.

  • 00:18:44 – Melwin in
  • 01:05:34 – Melwin ut

I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite...