Preview Mode Links will not work in preview mode

Polisutbildningspodden

Nov 28, 2022

I detta avsnitt så får vi lära känna Lovisa som tar över efter Johanna. Lovisa & Hjalmar diskuterar, ger tips och svara på lyssnarfrågor om hur det är att studera till polis som förälder. 

Frågor? Maila dem till oss på polisutbildningspodden@gmail.com eller via instagram...


Oct 27, 2022

Nu är polisutbildningspodden äntligen tillbaka med ett nytt avsnitt. I detta avsnitt har vi gästerna Johanna och Lisa på besök som båda jobbar med det två alternativ vägarna in i polis yrket.


Jun 23, 2022

I detta avsnit besöker Polishundförare Johan polisutbildningspodden för att besvara frågor och funderingar som vi och våra lyssnare har haft om allt från livet som hunförare till hur antagninsprossesen ser ut för den som skulle vilja aspirera till ett framtida yrke som hundförare inom polisen.


May 25, 2022

I detta avsnitt blir vi gästade av Linnéa som har pluggat polisutbildningen på distans i Umeå. Vi pratar en hel del om hur det är att plugga på distans på polishögskolan i Umeå samt hur det känns att få studieuppehåll precis innan aspiranten. Och hur går det för Hjalmar och Johanna med alla examinationer...


May 6, 2022

Polisutbildningspodden är tillbaka med ännu ett avsnitt där Hjalmar och Johanna diskuterar och besvarar frågor om polisutbildningen.   Frågor? Maila dem till oss på polisutbildningspodden@gmail.com eller via instagram @polisutbildningspodden