Preview Mode Links will not work in preview mode

Minden szerdán 20.00-kor új beszélgetéssel várunk gyerekekről, kamaszokról, szülőségről, irodalomról, írásról, mesékről, felnövésről az élet legfontosabb kérdései mentén!


A meséktől a felnövésig epizódokban Vinczellér Katalin a kortárs magyar gyerek- és kamaszirodalom népszerű szerzőivel és illusztrátoraival fog beszélgetni életről és irodalomról.

Az altatás után, elalvás előtt epizódokban Hajdu Zsanett állandó vendége Szél Dávid pszichológus – így folytatódik a pandánia alatt futó közkedvelt beszélgetéssorozat, amelyben továbbra is a legfontosabb témákon keresztül közelítünk a pszichológia és a gyerekkönyvek metszéspontjához.

Tarts velünk!

Apr 27, 2022

"Merni elbizonytalanodni, merni gyengének lenni, megengedni azt, hogy most nem tudom, mi van." "Ijesztő belegondolni abba, hogy valójában mennyire nincs kontrollunk az úgynevezett sorsunk felett."

Laboda Kornél rendező, színész, dramaturg, író, és gondolkodó, érzékeny ember. Izgalmas és érdemes...


Apr 20, 2022

Előző beszélgetésünket folytatjuk a szobatisztaság, ágytisztaság, a fizikai és lelki elengedések kapcsolatairól. 

Miként kapcsolódnak a gyerekkönyvek és a gyermekpszichológia? Milyen fontos témák, problémák, kérdések, örömök és nehézségek határozzák meg a gyerekek és a szülők...


Apr 13, 2022

"Keresem az olyan kalandokat, amelyekben elveszettnek érezhetem magam."

"Az állatkert az a hely, ahol teljesen el tudok lazulni. Nagyon inspiratív környezet."

Hogy lesz valaki építészmérnökből a prezi designerségen keresztül játéktervező és könyvíró? Hogy fér még egymással racionalitás és...


Apr 6, 2022

 
Miként kapcsolódnak a gyerekkönyvek és a gyermekpszichológia? Milyen fontos témák, problémák, kérdések, örömök és nehézségek határozzák meg a gyerekek és a szülők mindennnapjait?
 
Hallgassátok vissza a Pagony kiadó és Szél Dávid gyermekpszichológus, az Apapara blog- és könyv...