Preview Mode Links will not work in preview mode

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje, sorg, besvikelser och särskilt stolta ögonblick. Kort och gott om livet, och hur vi i gränslandet mellan kost och träning kan hitta fler kraftfulla källor till lycka.

Sep 24, 2022

Vi snackar om vår Workshop i Halmstad och hur lite vi pratade när vi väl sågs live. Vi pratar lite om vad Karro var med om för fyra år sedan samt varför Patricia är bitter men ändå glad efter sitt träningspass.

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje, sorg, besvikelser och särskilt stolta...


Sep 17, 2022

Vi svarar på frågor om hur mycket du ska äta och diskuterar runt frågan att höja sitt intag, hur vet du om du äter tillräckligt och vad kan symtomen vara på att äta för lite.

Vi laddar också upp för att ha vår workshop och ser fram emot det.

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje,...


Sep 10, 2022

I veckans avsnitt pratar vi ångest, att känna att man inte räcker till och hur Patricia planerar tiden efter graviditeten. Kommer hon lägga proteinpulver i vällingen? Vi avslöjar också könet på bebisen och får höra vilket namn som kanske är tänkt.

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje,...


Sep 3, 2022

Vi uppdaterar er om status och kör igenom några lyssnarfrågor. Hur kommer man igång med kosten efter sommaren? Vad är det bästa att göra om man har en stel bröstrygg? Vi diskuterar även olika klädmärken och vilka vi gillar bäst.

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje, sorg, besvikelser...


Aug 27, 2022

Vi får en lopp-rapport från Patricia. Varför började hon gråta mitt under loppet och hur är det egentligen att springa maraton när man är gravid i vecka 20? KP har en dipp i träningen och funderar på att skaffa en ny morgonrutin!

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje, sorg, besvikelser...