Preview Mode Links will not work in preview mode

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje, sorg, besvikelser och särskilt stolta ögonblick. Kort och gott om livet, och hur vi i gränslandet mellan kost och träning kan hitta fler kraftfulla källor till lycka.

Aug 6, 2022

I dagens avsnitt kollar vi läget med varandra, ser vad som hänt och fortsätter på era frågor som vi fick in i början av juli månad. Det var hela 80 stycken frågor så vi har fortfarande en hel del att jobba oss igenom.

Hoppas sommaren är bra för er där ute!

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om...


Jul 30, 2022

Vi börjar mer och mer känna att vi börjar bli en löparpodd men vi lovar, så är det inte till 100%. MEN, i dagens avsnitt så har vi med oss Christian Mundt som är en meriterad löptränare och han svarar på alla våra frågor som vi har om löpning. Vår första gäst, superspännande!

Karoline Pettersson och


Jul 23, 2022

Vi tar en paus i semestertider och uppdaterar lite om vad som händer under sommaren. Karoline börjar planera för hösten och Patricia är otroligt sugen på blåbärsbullar.

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje, sorg, besvikelser och särskilt stolta ögonblick. Kort och gott om livet, och hur...


Jul 17, 2022

KP har snöat in på nötter och Patricia har en oändlig hunger. I dagens avsnitt besvarar vi frågor som hur ska man tänka kring kosten när det är kalas? Vilken är våra egna favoritpoddar? Varför gillar vi inlagd rödlök så mycket

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje, sorg, besvikelser...


Jul 9, 2022

Vi snackar om våra rädslor för olika sorters djur och mat. Vi diskuterar också om olika dofter som kan fastna i kläderna och om det går att få bort på något sätt. Vi hoppas att ni fortsätter njuta av sommaren!

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje, sorg, besvikelser och särskilt stolta...