Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi snackar ADHD

Apr 23, 2023

Detta avsnitt väckte VÅRA känslor och vi inspireras stort av varandra. Hoppas detsamma gäller er när ni lyssnar!

 

I detta och kommande 6 avsnitt ger vi dig massor av konkreta tips och övningar att använda för att öva upp sina exekutiva funktioner.

Vi ger tips på knep för att hitta vägen fram i livet och hur...


Apr 22, 2023

Ytterligare ett avsnitt som kan väcka starka känslor. Kosten. Anna presenterar fakta baserad på forskning som är otroligt intressant. Hur påverkas vi av gluten, mjölkprodukter och socker? Men även kring kost är den absolut viktigaste frågan, för vem och varför? Vad behöver just du, vad mår du bäst av?


Apr 16, 2023

Nu kommer avsnittet där vi diskuterar medicinering och ADHD, ett område som ofta väcker starka känslor. Vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet så lyssna in med nyfikenhet och kom ihåg att vi behöver inte tycka lika. Det viktigaste att ta med sig är frågorna för vem och varför.

 

Om ni är...


Apr 3, 2023

Idag svarar vi på det ni vill veta. Tack alla som hört av sig med frågor till oss under veckan! Hur kommer man igång med träning? Hur får man in dopamin i vardagen som inte innefattar skärmtid? Hur skiljer jag på trötthet på grund av lågt dopamin och trötthet på grund av utmattning? Tänk om jag inte...