Preview Mode Links will not work in preview mode

Wetterstrand & Bah Kuhnke

Aug 30, 2023

Sen Spaniens fotbollsprofil Rubiales tvångskysste landslagsspelaren Jennifer Hermoso har det hänt en hel del. Alice vill ställa alla som ställt sig bakom Rubiales till svars, och Maria påtalar vikten av skilja på när det råder uppenbart pussläge och när det verkligen inte gör det. Det blir också samtal om...


Aug 23, 2023

Alice och Maria pratar om hur semestern varit, hur det är att ta sig an hösten och gå tillbaka till vardagen, om terrorhot, fotbolls-VM och Barbie-hysterin. Välkommen tillbaka till höstens podrutin med Wetterstrand & Bah Kuhnke!


Aug 17, 2023

Om Alice skulle sammanfatta det hon helst ägnar sig åt blir det politik, pasta, pseudoumgänge och städning. Maria får kritik för att ha en för oattraktiv lista med snooker och k-pop, men kan man vara någon annan än sig själv? Det blir också prat om posters de hade i sovrummen som tonåringar, om...


Aug 9, 2023

Sommar och semester betyder sommarmat och sommarprat! Hur är det egentligen att spela in ett sommarprat, som både Alice och Maria har gjort? Vad är den bästa sommarmaten? Varför är svenska och finska jordgubbar så mycket godare än belgiska? 

En podcast av De Gröna/EFA i Europaparlamentet. 


Aug 2, 2023

Den här veckan är det Stockholm Pride - Sveriges största Prideparad. Alice och Maria pratar om Alice åtaganden under veckan, om det växande hatet mot hbtqi-personer, om partier och politiker som inte är välkomna att gå i paraden, och om varför Pride behövs.

En podcast av De Gröna/EFA i Europaparlamentet.