Preview Mode Links will not work in preview mode

Wetterstrand & Bah Kuhnke

Feb 29, 2024

Maria har kollat på Rominas 30 minuter, Alice försökte men fick ångest och föredrar Hotell romantik. Och ÄNTLIGEN (!) har europaparlamentet klubbat naturrestaureringslagen!


Feb 22, 2024

Maria har en obefintlig kärlek till sport, medans Alice har en särskild kärlek för Grön Ungdoms stadgar. Alice och Alice har även kört första rundan debatt på bästa sändningstid.


Feb 15, 2024

Alice och Maria diskuterar frågan på allas läppar den här veckan, vem ska ersätta Märta Stenevi som språkrör för Miljöpartiet?

Det diskuteras även klimatmål för 2040, mörker och ljus i världen och hur många semlor Alice och Maria fått i sig den här veckan egentligen.


Feb 8, 2024

I veckans avsnitt berättar Alice om de gröna i Europas kongress i Lyon, Maria och Alice snackar årets första Mello och kontroversen kring Israels medverkan i Eurovision och Maria berättar varför man ska  lägga trosorna framför dörren under natten.


Feb 1, 2024

I veckans avsnitt diskuterar Alice och Maria kring den nyligen annonserade debatturnén inför EU-valet med Alice Bah Kuhnke och moderaternas Tomas Tobé.

Alice berättar mer om lagen mot traficking. Och HUR kunde skådespelaren Margot Robbie och regissören Greta Gerwig inte nomineras för sina prestationer i...