Preview Mode Links will not work in preview mode

Wetterstrand & Bah Kuhnke

Nov 30, 2023

Maria ska på klimatkonferensen COP28 i Förenade Arabemiraten, Alice och Maria diskuterar definitionen av sanning och osanning och hur kommer egentligen Maria klara BTS uppehåll?


Nov 23, 2023

Alice har varit på kongress och Maria på slottshelg, vassa diskussioner kring klimatministerns uttalande om att utsläppen minskar sker och hänger egentligen klimatkrisen på Bianca Ingrossos axlar?


Nov 16, 2023

Efter förra veckans bokavsnitt ville Alice och Maria fördjupa sig i boken ännu mer, och har därför bjudit in ingen mindre än författaren Atefeh Sebdani, för att diskutera hennes bok Min hand i min. Tillsammans diskuterar de hur svårt det kan vara att till slut öppna upp, om barn som behöver bli vuxna alldeles...


Nov 9, 2023

Maria och Alice har för första gången bott under samma tak i Bryssel, boken Min hand i min av Atefeh Sebdani har lästs och diskuterats, Alice avslöjar Marias hemliga sällskap och en intensiv diskussion om när man får julpynta uppstår.


Nov 2, 2023

Alice och Maria snackar om vilka människor som åker till Ullared, vem Maria helst skulle vilja se tolka andras låtar i Så Mycket Bättre, Alice reagerar på presskonferensen där MP presenterade sina toppkandidater för EU-valet i juni och vad är det Maria tänkt på men som hon inte gjort?