Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi snackar ADHD


Dec 21, 2023

Här kommer vår julklapp till alla er som lyssnar på podden! Vi har beslutat att köra podden ett år till! Så himla roligt! Så vi vill nu ge dig möjlighet att påverka innehållet för 2024. Skriv din önskelista till oss på hej@jeanettelilja.se eller skriv DM på Instagram. Vi ser sååå mycket fram emot ett nytt år tillsammans med er!

 

I dagens avsnitt pratar vi om självsnällhet, om att inte se trötthet som farligt eller sjukt och hur viktigt det är att sätta ramar och gränser i livet.  Vi uppmuntrar ofta andra att sätta gränser men vad händer när ni själva får ett nej? Vi pratar också om barninstinkter och uppväxt och hur det påverkar oss i vuxen ålder. Vi konstaterar också att som vuxen får man faktiskt plocka russinen ur kakan.

 

Har du inte köpt julklapp än? Sista sekunden ibland den enda sekund vi ADHD-are har. Vill du ge bort en omtänksam och kärleksfull julklapp?Ge bort kursen ”Lär dig leva ditt unika liv”, en julklapp som räcker i 52 veckor. Endast 599kr och du betalar för en men får kursen för två!

https://actalp.se/produkt/lar-dig-leva-ditt-unika-liv-kurs/

 

Vill du bli coachad av Jeanette eller gå hennes kurs ADHD, stress & utmattning så kan du maila på hej@jeanettelilja.se eller boka tid på Jeanettelilja.se.

 

Om du vill hoppa på ADHD-coachutbildningen så är december din sista chans för 2024. Gå in på annahallen.se där du hittar all info du behöver! I januari kör hon igång!

 

Ta hand om er nu i jul och i slutet av detta år. Vi önskar er den bästa starten på 2024 och ser verkligen fram emot att fortsätta få sprida kunskap, tankar och perspektiv om ADHD i ett helt år till.

 

Vi hörs i januari!

 

Kram från oss!

Jeanette & Anna