Preview Mode Links will not work in preview mode

Triathlonvänner

Dec 28, 2023

Proffsfältet är en serie där vi under säsongen 2024 kommer följa fem proffs på olika nivåer och med olika mål. Under året kommer ni lära känna våra vänner Alexander Berggren, Lotte Miller, Daniel Nou, Sebastian Norberg och Anna Bergsten.

 

I det här första kommer vi förutom att presentera och...


Dec 26, 2023

I årets sista avsnitt bjuds vi av flera av våra bästa triathlonvänner på berättelser, tillbakablickar och lärdomar från det gångna året. Vi går igenom säsongen som varit, vilka motgångar man haft och vad man är mest stolt över. Dessutom tar vi sats in i det nya året med lärdomar och mål inför 2024.

 


Dec 19, 2023

Äntligen har vi fått möjligheten att prata med långdistansproffset Patrik Nilsson. I veckans avsnitt får vi svar på vad som egentligen skett bakom kulisserna senaste åren i form av motgångar, operation och vägen tillbaka.

 

Patrik som under många år var med och dominerade långdistansscenen med flertalet...


Dec 12, 2023

Jimmy “triathletejimmy” Karlsson har vänt på hela sitt liv. Från grav fetma med över 40 i BMI och en orkeslöshet som gjorde att både trappor, vardag och det stora intresset minigolf var för fysiskt ansträngande, till den han är idag - triatleten med ett dussintal hel- och halvdistanser under bältet. 

 

På...


Dec 5, 2023

Henrik Brovell är Head of North på Ironman och arbetar med att leverera sim, cykel och löpning på eventen runt om norra europa. Denna vecka får vi möjligheten att ställa de frågor som dykt upp under året, diskutera Ironmans historia, framtid och få en inblick i organisationen bakom tävlingarna.

 

Det blir en...