Preview Mode Links will not work in preview mode

Triathlonvänner

Feb 28, 2023

Marcus "Marre" Hultgren är ett välkänt ansikte i triathlonsverige. Inte minst om man haft förmånen att spendera några välbehövliga dagar på Playitas. Det stället kan nämligen Marre om möjligt bättre än sin egen bakficka!
 
Vi pratar förutom Marres senaste Ironmanäventyr med vinst i Saharaöknen (närmre...


Feb 21, 2023

Idag djupdyker vi(!!) ned i simningens värld. Vi skall på molekylärnivå bryta ned ett simtag och hitta förbättringspotential för oss båda - och för dig!
 
Anna-Karin Lundin, eller Simcoachen, har ett förflutet som landslagssimmare och bland annat simmat på OS i Sydkorea 88. Sedan hon startade Simcoachen 2011...


Feb 14, 2023

Vid sidan av supertalangen Tilda Månsson står storebror Hampus och mäter laktat. Inte bara såklart, han ansvarar nämligen för all Tildas planeringen och överser dessutom nutrition och återhämtning.
 
Då Tilda själv tyvärr blivit sjuk stämmer vi istället av läget med Hampus och diskuterar bland annat...


Feb 7, 2023

Mellan sjukdom och dåligt egyptiskt internet sluter vi upp med ett känt ansikte inom sveriges långdistansscen - Sebastian Norberg.
 
Sebastian som bland annat innehar Svenska bästatiden i Kalmar (8:02:03) och flera topp 10-placeringar på Ironman berättar om att blanda företagande, småbarnsliv och en...