Preview Mode Links will not work in preview mode

Triathlonvänner

May 30, 2023

I veckans avsnitt svarar vi med hjälp av vår sidekick Emma Varga på alla era frågor, bland annat hur man börjar träna som nybörjare, om man simmar snabbare med stora fötter, hur man kan lägga upp cykelträningen på 2-3 pass i veckan och vart vi tror triathlonsporten är om 10 år. 

Dessutom ett superveckosvep...


May 23, 2023

Vi ringer upp en av Sveriges bästa långdistanstriatleter, den långa, ståtliga och otroligt starka Jesper Svensson!
 
Med en viss besvikelse efter ITU-VM i Ibiza för några veckor sedan laddar nu Jesper om för ett av de stora målen denna säsong - Ironman Hamburg.
 
Vi stämmer av formen, pratar träningsupplägg,...


May 16, 2023

På bara några år har Anna Bergsten seglat upp till toppen av flera resultatlistor, med bland annat ett SM-guld, en seger på 70.3 Nya Zeeland och en fjärdeplats på den prestigefyllda tävlingen 70.3 St George. Men det är inte bara resultaten i sig som imponerar mest.
 
Anna hade en framgångsrik karriär inom...


May 9, 2023

Vilken vecka! Ibiza har varit värd för flera spännande tävlingar, inklusive ITU-VM i multisport med crossduathlon och crosstriathlon, samt det efterlängtade PTO European Open. På annat håll har dessutom både 70.3 St George och 70.3 Marbella gått av staplen.
 
 
I de olika tävlingarna hade vi många svenskar...


May 2, 2023

Nyheten om Collin Chartiers dopingavstängning har sänt chockvågor i triathlonvärlden och det har nästan varit omöjligt att undgå nyheten. Därför passar vi på att lyfta detta viktiga ämne med hjälp av Peder Mathiasson som arbetat med antidoping sedan 1999.
 
Vi diskuterar allt från dopningstester och vanliga...