Preview Mode Links will not work in preview mode

Triathlonvänner

Nov 30, 2022

Bättre sent än aldrig! I veckans avsnitt pratar vi med SM-guldmedaljören (både i triathlon och simning!) Emma Varga. Emma som är sambo med Love har väntat länge på sin inbjudan och äntligen är hon med oss!
 
Vi pratar med Emma om att hitta sin plats i världen, att bygga ett team kring sin elitsatsning som...


Nov 22, 2022

Lotte Emilia Miller är en av ett dussintal utövare som hösten 2010 introducerades i den norska ungdomssatsningen med målet att bygga ett landslag med världens främsta kortdistanstriatleter. 11 år senare har man facit i hand: 3 av 4 norska triatleter på OS i Tokyo var med på programmets första samling, en av...


Nov 15, 2022

Andreas "Sportgrabben" Carlsson är nykläckt senior som ihärdigt arbetar sig upp mot absoluta världstoppen. Som 21-åring tävlar han sina sista år som U23 och har siktet inställt på medalj på nästa veckas U23-VM. 

Andreas har under året presterat väldigt fina resultat, bland annat en 14e plats på sin första...


Nov 8, 2022

Idag går vi all in på Alex träning och tävlingssäsong med coach tillika programmerare (och nörd?) Philip Carlsson. Philip som har fler examen än alla övriga tillsammans berättar för oss hur det är att jobba med en Alexander som vill mest hela tiden, hur han tänker kring cykler och intensitetskontroll samt...


Nov 1, 2022

Bakom några av Sveriges främsta kortdistansare finns Andreas Thell. Före detta elitcyklisten som utbildat sig till tränare coachar bland annat Gabriel Sandör och Emma Varga som båda är i toppen av svensk triathlon.
 
Med Andreas snackar vi om träningsfilosofi, årscykler och veckoupplägg för både yttersta...