Preview Mode Links will not work in preview mode

Triathlonvänner


Nov 8, 2022

Idag går vi all in på Alex träning och tävlingssäsong med coach tillika programmerare (och nörd?) Philip Carlsson. Philip som har fler examen än alla övriga tillsammans berättar för oss hur det är att jobba med en Alexander som vill mest hela tiden, hur han tänker kring cykler och intensitetskontroll samt vilka Alex styrkor och svagheter är.
 
 
Vi får ta del av Philips och Alex lärdomar från året och hur de planerar att implementera dessa inför kommande säsong. Dessutom får vi äntligen veta Alex hårt hållna planer och vad som redan är inristat i triathlonkalendern!
 
Vid sidan av sömndeprivering och jobbdränkta dagar samlar Love kraft för höstens sista push och Alex är superglad över att äntligen vara igång och träna igen!
 
Som alltid mycket annat snack, nyheter och självklart en ny utmaning för veckan!
 
Triathlonvänner är podden där Love Ljungström & Alexander Berggren möter elitaktiva, tränare, ledare, ungdomar, motionärer och alla andra som utgör triathlon. 
 
Följ oss gärna på Instagram, där heter vi @triathlonvanner. Gillar du podden får du gärna ge oss ett betyg, det gör oss jätteglada och hjälper till att sprida podden till andra som kanske också gillar den. Tack!