Preview Mode Links will not work in preview mode

Triathlonvänner

Sep 26, 2023

Vi firar ett år av poddande! Så många inspirerande, lärorika och spännande intervjuer. Så många träningstimmar och så många tävlingar vi avhandlat! Vi går efter detta första år igenom våra favoritavsnitt och blickar tillbaks i arkiven.

 

Dessutom har vi efter ett år med oss vår första gäst -...


Sep 22, 2023

För en dryg vecka sedan satte Sebastian ett nytt rekord, eller en ny FKT (Fastest Known Time) på Ablocs Kust till Kust-gravelrutt från Varberg till Kalmar. Nya rekordtiden lyder 16:01 och Sebastian slår därmed tidigare rekordhållare Richard Larsén.

 

Vi stämmer i detta specialavsnitt av hur dagen artade sig,...


Sep 19, 2023

Erik "Triathlonmunken" Olsson blev less på storstad och allt vad det innebär. Livet borde vara mer! Så han spenderade ett par månader på att renovera sin nyköpta van, sade upp sig från jobbet och åkte ut i världen.

 

Två år senare, många platser, erfarenheter och träningstimmar rikare stämmer vi efter...


Sep 12, 2023

Idag är det 50-avsnittsjubileum i Triathlonvänner, och då pratar vi givetvis om.... Swimrun?! 🤥 Max Andersson har just tagit sin andra världsmästartitel i Swimrun efter att tillsammans med Hugo Tormento försvarat sin vinst på ÖtillÖ. Tillsammans med Max lämnar vi triathlonens trygga värme och djupdyker ned...


Sep 5, 2023

Under 2010-talets mitt var Amandas triathlonkarriär på uppgång. SM-guld i sprint, flera framskjutna placeringar i europacuper och topp 20 i världsserien. Några år senare, nästan lika snabbt som den började, tar karriären slut. Amandas kropp är slut, både fysiskt och mentalt.
 
Sedan Amandas sista...