Preview Mode Links will not work in preview mode

Triathlonvänner

Feb 27, 2024

Nu är det dags att ta tillvara på den teoretiska grund vi lade i första delen av Laktatskolan och applicera den praktiskt på träning och tävling!

 

I del 2 pratar vi givetvis om hur man använder laktatmätning för att dela upp zoner men också hur man implementerar mätning i sin träning för att analysera och...


Feb 20, 2024

I denna tvådelade serie kommer vi tillsammans med coach Johan Andersson djupdyka ned i den spännande värld som de senaste åren spridit sig genom konditionsträning världen över - lakttatträningens fantastiska värld!

 

I denna första del kommer du lära dig om energiproduktion, glykolysen, ATP, mitokondrier och...


Feb 13, 2024

I början av 2019 blev Andreas väldigt sjuk under en period. Det började som en vanlig influensa med hög feber och trötthet, men skulle visa sig vara starten på en över två år lång återhämtningsperiod från körtelfeber och kroniskt trötthetssyndrom, även känt som postviralt trötthetssyndrom.

 

Andreas...


Feb 6, 2024

Vad tycker Lisa Nordén, Jesper Svensson och Robert Kallin om rivalerna Ironman och PTO? I veckans avsnitt skall vi förkovra oss i och jämföra PTOs T100-serie med Ironmans Pro Race Series. Alla tre svenskar har tidigare kört både Ironman och PTO-race och delar med sig om sina tankar kring respektive serie!

 

Vi...