Preview Mode Links will not work in preview mode

Triathlonvänner

Jul 25, 2023

Solveig var på väg uppåt i karriären när hon förra året mötte flera tuffa utmaningar, vilka ledde till en tidigt avbruten säsong. Under den perioden kändes idrotten varken motiverande eller ens viktig.
 
Efter ett försäsongsläger med landslaget hittade hon sakta tillbaks till den där inre glädjen och...


Jul 18, 2023

Vill du veta vad CdA är, hur skenbara vindvinklar påverkar din fart och hur du optimerar din position på cykeln? Då är detta avsnitt för dig!
 
Björn Andersson är en riktig legendar inom triathlon och under sin aktiva tid besatt han tveklöst några av de bästa cykelbenen på planeten. Numera coachar han både...


Jul 11, 2023

Vill du utveckla din löpning är detta avsnittet för dig! Vi gästas av fysioterapeuten, podcastvärden och författaren William Valkeaoja och pratar om hans senaste bok "Spring Smart - Testning och träning för seriösa löpare".
 
 
Vi pratar fysiologi och vad som bygger en bra löpare, zoner och trösklar samt hur...


Jul 4, 2023

Vad har trafikljus med måltider att göra, och varför skall man inte blint sikta på 90 gram kolhydrater i timmen? Tobias Christensson är kostrådgivare, har dubbla masterutbildningar i klinisk nutrition och idrottsvetenskap och hjälper många av världens bästa konditionsidrottare att få till bättre energi- och...