Preview Mode Links will not work in preview mode

Studio Expo

Nov 24, 2023

Den sedan tidigare insomnade Frihetsrörelsen, som arrangerade demonstrationer mot vaccin och restriktioner under coronapandemin, gav i förra helgen plötsligt ett livstecken ifrån sig.

Tillsammans med det högerextrema så kallade Nätverket lyckades man samla drygt 300 personer för ett fackeltåg genom Stockholm i...


Nov 17, 2023

Ett drygt år efter att Tidöavtalet sjösattes går Sverigedemokraterna mot landsdagar. Opinionsmässigt har de vind i seglen, som vanligt trots en rad kontroverser. Den mångåriga partitoppen Björn Söder petas, Richard Jomshof sitter kvar trots att han kritiserats hårt vid flertalet tillfällen sedan valet...


Nov 10, 2023

Natten mellan den 9 och 10 november 1938, det som kom att kallas Kristallnatten, var kulmen av novemberpogromerna i Nazityskland då drygt 400 judar dödades eller begick självmord och upp till 30 000 arresterades och fördes till koncentrationsläger.


Det som aktiverades då var en antisemitism och ett judehat...


Nov 3, 2023

På Tiktok söker en 15-årig kille efter edits, videoklipp, på skolattacker och rasistiska terrordåd. Efter att ha sett en video han gillar skickar han ett meddelande direkt till kontots ägare - en annan ung kille som själv dömts för att ha planerat ett skoldåd. 

De senaste två åren har Sverige drabbats av...